Diamant schilderij foto sets voor diamanten sieraden taxateurs

Grace Herrera 0
Myth Of Asia


Diamond painting foto zijn als geen andere schildervormen. U hoeft nooit genoegen te nemen met een online afbeelding die is vastgelegd met film of digitale fotografie. Professionele kunstenaars besteden speciale zorg om de ware essentie van een diamant in zijn meest ware vorm vast te leggen. Het draait allemaal om het licht en de schaduwen. Je kunt immers net zo goed een schilderij in een donkere kamer plannen als in een lichte kamer!

Stap vijf: voltooi het kruissteekpatroon van je zee voor twee drijvende schilderijen: je zee bestaat voornamelijk uit een rechthoekige vorm, met een paar zwarte stippen erin. Om je schilderij met diamant te voltooien, moet je dit kleine zwarte gebied met kleur invullen. Zorg ervoor dat u werkt aan een stuk canvas van goede kwaliteit, in plaats van een inferieur canvas dat tijdens het werken kan kromtrekken. Probeer indien mogelijk een canvas te vinden dat pas in 2021 is gemaakt, zo niet, dan wil je misschien een nieuw kopen.

Stap vijf: De volgende stap in uw kruissteek voor diamantschilderen is het selecteren van een lichtere tint voor uw achtergrond. De tint die u kiest, bepaalt wat u ziet als u naar de afbeelding op uw computerscherm kijkt. Om een levensecht schildereffect te krijgen, moet je zo gedetailleerd mogelijk schilderen. Als uw afbeelding arcering bevat, voegt u meer donkere kleur toe aan de afbeelding om het contrast tussen licht en schaduw nog meer te laten uitkomen. Als de afbeelding geen detail bevat, moet u waarschijnlijk meer schaduw aan de achtergrond toevoegen.

Stap zes: Vervolgens moet u beslissen hoe u uw afbeelding aan uw canvas wilt bevestigen. Voor losse steken kunt u uw haak-en-lusmethode gebruiken door het garen met uw lusgaren om de haak te wikkelen voordat u de naald erdoor trekt. Als u de voorkeur geeft aan de kabelmethode, bevestigt u uw afbeelding met dubbelzijdig plakband of knutsellijm.

Stap zeven: Ten slotte moet u uw beschilderde canvas voorbereiden. Als uw canvas al is geleverd met bedrukt canvas dat bij een kit is geleverd, hoeft u alleen het bedrukte canvas te verwijderen voordat u aan uw kit gaat werken. Als je kit niet is geleverd met een voorgeschilderd canvas, moet je een nieuw canvas van het juiste formaat uitsnijden met grafietpotlood en papier en het vervolgens op je houten frame plakken. Als je canvas van glas of keramiek is gemaakt, moet je voltooide kunstwerk worden ingelijst met een glazen montageplaat.

Stap acht: Vervolgens moet u de beschermende laag op uw foto verwijderen met een doek of spons. Gebruik uw applicator om overtollige was te verwijderen die achterblijft van de zelfklevende achterkant van de foto. Je kunt dan je canvas afvegen met meer van je aangebrachte was en dan meer van je gewenste kleur aanbrengen. De meeste kits bevatten instructies voor elk type toepassing, maar als u problemen ondervindt bij het opvolgen ervan, belt u gewoon de winkel voor hulp.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/