Het Perfecte Geschenk

Grace Herrera 0

Lamy is een van de oudste merken vulpennen ter wereld en staat synoniem voor nauwkeurig vakmanschap, stijl en comfort. Oorspronkelijk opgericht in 1947 in Duitsland door het Duitse bedrijf Hals-Odor-Vergasungs, werd het merk later vernoemd naar de familienaam van de eigenaar, Franz Lamy. In overeenstemming met de geest van de oorsprong van het merk, zijn Lamy-pennen altijd geassocieerd met hoogstaand vakmanschap en hoogwaardige materialen. De toewijding van het bedrijf aan hoogwaardig design, vakmanschap en materialen wordt weerspiegeld in het brede assortiment luxe vulpennen. Het bedrijf heeft ook een verscheidenheid aan cadeauartikelen, waaronder balpennen.

De inzet van de onderneming om superieur vakmanschap is duidelijk in de Lamy vulpen. Een bekend bedrijf dat produceert veel van ‘s werelds toonaangevende vulpennen, Lamy’ s portfolio bevat het populaire vulpen van de Maand en de Lamy Safari vulpen. De Lamy Safari vulpen is gemaakt van een zwart lichaam die een open vat, die zorgt voor een hoger niveau van stroom inkt en geeft de pen een meer moderne look. Het lichaam is ook ontworpen om het bestand is tegen extreme temperatuurschommelingen.

De Lamy Safari vulpen is gemaakt van materialen van uitstekende kwaliteit, zoals Lamy’s gepatenteerde SuperLamy Platinum, een hoogwaardige legering die duurzaamheid garandeert. Een Lamy Platinum penpunt wordt ook gebruikt om te schrijven met de Lamy Safari vulpen, een hoogglans gepolijste en fijn gedetailleerde schrijfpunt. De punt is zo ontworpen dat deze glad is, zodat u gemakkelijk op papier kunt schrijven zonder veel weerstand of krassen. Dit is vooral belangrijk voor Lamy’s meer delicate schrijfinstrumenten, zoals hun vulpennen.

Een geweldige manier om het gebruik van de Lamy Safari vulpen schrijven van korte notities in de klas, bijvoorbeeld als je zit te wachten in de hal, bij de koffieautomaat, of wachten op de bus. Wanneer je het schrijven van notities in de klas, de Lamy Safari vulpen maakt het de perfecte begeleiding van uw schrijven, want het geeft je een extra touch van stijl en functionaliteit. De inkt in de pen zal snel droog genoeg is om te schrijven en u zult niet vinden van jezelf constant te re-inking hetzelfde stuk papier.

Lamy ‘ s vulpennen komen in een verscheidenheid van stijlen, waaronder de populaire vulpen van de Maand, die een hoge kwaliteit zwart lichaam dat is gemaakt van massief goud en zilver, samen met een zilveren versiering. Op de top van dat, de pen heeft ook een verguld trim en is gemaakt in een goud-tone.

Als extra speciaal tintje wordt de Lamy Safari vulpen ook geleverd in een gepersonaliseerde fles met de naam van de afzender erop gegraveerd en is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van slechts 500 stuks. Het unieke geschenk wordt geleverd met een waterbestendige hoes en een speciale pen houder. Als je een gepersonaliseerde pen wilt kopen, is er ook een Lamy Safari vulpen gegraveerd met de boodschap “From Franz Lamy”, die in een gelimiteerde oplage van slechts 5 stuks verkrijgbaar is.

Vind meer informatie