Het vijf minuten dagboek – Hoe te beginnen

Grace Herrera 0

Het vijf minuten dagboek – Hoe te beginnen

Het Five Minute Journal is een eenvoudige manier om je dag te beginnen door je te concentreren op al het goede in je leven. Deze app maakt gebruik van bewezen positieve psychologische technieken om je te helpen met intentie en meer geluk te leven. Het heeft ook lijst-prompts en stemmingsregistratie om reflectie en evaluatie aan te moedigen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of een manier om je relatie met anderen te verbeteren, het Five Minute Journal is een geweldig hulpmiddel om te beginnen.

het vijf minuten dagboek

Ondanks zijn eenvoud is het Five Minute Journal voor veel mensen een effectieve gewoonte the five minute journal. Zelfs als je nog nooit een dagboek hebt bijgehouden, hoeft het geen ontmoedigende taak te zijn. Ga gewoon zitten en schrijf elke dag 5 minuten lang op wat er in je opkomt. Een dagboek bijhouden is niet zo moeilijk als het klinkt, maar het vereist wel een gedisciplineerde gewoonte om succesvol te zijn. U kunt zich abonneren op een journaalservice, zoals Betterly, om motivatie en hulpmiddelen te krijgen om u te helpen deze nieuwe gewoonte aan te nemen.

In tegenstelling tot andere vormen van journaling is het Five Minute Journal gemakkelijk te onderhouden. U hoeft maar een paar minuten per dag te gaan zitten en de prompts te beantwoorden. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de consistentie. Het dagboek van vijf minuten kan u helpen om vermoeidheid bij het nemen van beslissingen te voorkomen. Als je moeite hebt om dagelijks te schrijven, kun je altijd meldingen inschakelen, die je eraan herinneren om een dagelijks dagboek bij te houden. Dan kun je gemakkelijk je doelen bereiken.

Meer informatie op: Mylovelynotebook.nl