Koken Basics Voor Grote Stukken Vlees

Grace Herrera 0
grote stukken vlees kopen

Grote stukken vlees stoven: niet te gaar worden!

Ik ben al jaren op zoek naar een recept om mijn eigen grote stukken vlees kopen te bereiden, maar niets komt echt in de buurt van hoe mijn moeder het bereidde. Als ze runderstoofpot maakte, ging ik altijd met haar recepten mee, maar als ik runderribben maakte, gebruikte ik gewoon de kruidenierswinkelversie die ik in de supermarkt had gekocht.

Rundvlees smoren: kook het op de juiste manier. Rundvlees stoven lijkt veel op het koken van een hele kip – er zijn verschillende basisstappen die essentieel zijn om van uw gerecht een succes te maken. Het stoven van rundvlees begint met het overal bruinen van het vlees en gaat dan verder met de volgende stap. Deze volgende stap is de echte magie!

De belangrijkste stap bij het smoren van rundvlees is bruin worden. Hoewel dit een zeer cruciaal onderdeel is van het koken van rundvlees, wil je ook de buitenkant een paar minuten de tijd geven om te schroeien. Dit is het gedeelte waar de smaak doorkomt in je gerecht.

Steaks zijn ook een uitstekende kandidaat voor het braden. Als je gaat om te bak de biefstuk, er zijn twee dingen die je moet onthouden. Een, bij het schoonmaken van de pan na het stomen van de biefstuk, zorg ervoor dat niet te raken met je blote handen – niet in de steek uw vingers in uw mond!

Ten tweede, als je de biefstuk klaarmaakt, zorg er dan voor dat je de kooktijd voorbij laat gaan en controleer dan of het gaar is. Als het niet gaar is, haal het dan uit de pan en leg het op een bord bedekt met aluminiumfolie. Zet de steak in de koelkast tot hij gaar is.

In dit artikel bespraken we een aantal basis-kooktechnieken voor het braden stoofvlees.

We spraken over browning, dan verwijderen uit de pan, en zet op aluminium folie aan om plakken te voorkomen. Ook spraken We over de volgende stap – koken de steak op de grill totdat het klaar is. De laatste stap is vrij voor zichzelf. Wanneer u klaar bent, plaatst u uw steaks in de koelkast en geniet van uw vers bereide gerecht.

Steaks worden het best gekookt met een klein beetje vet. Een goede vuistregel is om een ​​centimeter vet aan de boven- en onderkant van elke kant van elke steak te krijgen. Gebruik olijfolie, kokosolie of plantaardige olie. Deze drie oliën smelten in de pan en creëren een vochtige hitte die de biefstuk gelijkmatig gaart.

Om uienringen te maken, kook de steaks in olijfolie en knoflook, voeg dan de uienringen en het uienmengsel toe aan de pan, samen met een theelepel boter. Als de uien gaar zijn, breng je het mengsel over op een serveerschaal. en serveer met je favoriete saladedressing.

Kleine steaks worden het best in partjes gesneden en geserveerd met kaas. Deze steaks zijn gemakkelijker te snijden, maar ook gemakkelijker te eten. Je kunt het kleine deel meestal vinden in een schap in de supermarkt bij de diepvriesafdeling.