Vijf wegwerphandschoenen die populair zijn bij professionals en huishoudens

Grace Herrera 0
Wegwerphandschoenen

Wegwerphandschoenen zijn een essentieel onderdeel van ons veiligheidsregime. Ze zijn te vinden in allerlei omgevingen, van de medische industrie tot de foodservice-industrie, maar ze worden het meest gebruikt als handbescherming voor bouwvakkers. Er zijn veel verschillende soorten wegwerphandschoenen beschikbaar, maar één ding dat alle wegwerphandschoenen gemeen hebben, is dat ze gemaakt zijn van een aantal zeer wegwerpartikelen, zoals katoen.

Hier is een korte blik op de verschillende soorten wegwerphandschoenen en wat de beste eigenschappen en nadelen zijn voor elk.

 

Wegwerphandschoenen voor eenmalig gebruik zijn er in een assortiment van soorten en materialen en hebben ook verschillende mate van bescherming, dikte, comfort en levensduur. Sommige zijn bijvoorbeeld gemaakt van latex, dat is gemaakt van rubber, zodat het moeilijk is om ziek te worden met latexhandschoenen. In dit artikel worden al die winkeloverwegingen opgesomd om u te helpen bij het vinden van de juiste wegwerphandschoenen voor u, met name op het gebied van comfort en bescherming.

 

Poedervrije handschoenen De poedervrije handschoenen zijn geweldig, zolang ze geen poedervormige of siliconenchemicaliën bevatten, dus lees het etiket zorgvuldig. De grootste bedreigingen voor uw gezondheid zijn chemicaliën zoals ftalaten, broom en andere, dus zorg er altijd voor dat uw poedervrije handschoenen niet van deze zijn gemaakt. Aan de andere kant, als je toevallig op een werkterrein werkt waar poedervormige chemicaliën worden gebruikt, is dat waarschijnlijk geen slechte zaak, dus ga er niet vanuit dat poedervrije handschoenen totaal nutteloos zijn. Ze zijn echter misschien het meest geschikt voor dit soort omgevingen, vooral als u regelmatig met chemicaliën werkt. Als een toegevoegde opmerking wil ik u dringend verzoeken de gepoederde handschoenen bij uw dokterspraktijk of tandartspraktijk te vermijden, omdat de handschoenen daar kleine sporen van poedervormige chemicaliën kunnen bevatten, die helemaal niet prettig zijn om in uw mond te stoppen.

 

Flexibele flexibiliteit Er is een alternatief voor de poedervrije wegwerphandschoenen, en dat is een volledig flexibele handschoen. Met flexibel bedoel ik dat de handschoen niet zo strak zit dat je je vingers er niet in kunt bewegen, maar zo los dat je nog steeds je vingertoppen kunt voelen. Dit werkt het beste voor degenen die constant in beweging zijn, zoals muzikanten en bouwvakkers, maar hetzelfde effect is van toepassing op elk beroep waarbij je moet bukken en spullen moet oppakken. Het grootste probleem met flexibele disposables is dat je ze niet langdurig kunt dragen, omdat ze uitrekken en hun comfort verliezen. Het goede is dat ze meestal comfortabel genoeg zijn, dus maak je daar geen zorgen over.

 

Latexvrije handschoenen zijn de meest ademende, nauwsluitende en meest comfortabele handschoen van alle soorten, dus u weet dit al.

Ze hebben vaak de voorkeur boven andere soorten wegwerphandschoenen omdat ze een glad oppervlak hebben dat niet tegen je huid wrijft of wrijving veroorzaakt. Ze bieden ook een hoger niveau van behendigheid. U zult merken dat ze natuurlijker aanvoelen dan andere soorten handschoenen en dat de wrijving die ze met de huid veroorzaken vaak minder is dan bij andere soorten handschoenen. Een ander voordeel van latexvrije handschoenen is dat ze gemakkelijk te wassen zijn;

 

Wegwerphandschoenen zijn handig voor veel verschillende huishoudelijke taken, inclusief maar niet beperkt tot: voedselbereiding, huishoudelijke schoonmaak, tuinieren, de was en het verzorgen van huisdieren. Ze worden ook door veel professionals gebruikt, waaronder koks en verpleegsters, om hen te helpen bij het uitvoeren van hun belangrijkste taak: de zorg voor patiënten. Hoewel er wegwerphandschoenen zijn die van allerlei materialen zijn gemaakt, is latex of een soort natuurlijk latexproduct de beste keuze voor een lange levensduur en comfort. Het is de veiligste, meest comfortabele en handigste keuze voor welk doel u ook in gedachten heeft.

 

 

Op deze website meer informatie: Clean Product