Voordelen van kokosmelk als koffiemixer

Grace Herrera 0

Voordelen van kokosmelk als koffiemixer

Kokosmelk is een dikke, ondoorzichtige melkwitte vloeistof die wordt gewonnen uit het geraspte vruchtvlees van rijpe kokosnoten. Het is een nietje in Zuidoost-Azië, Oost-Afrika en Oceanië. Het oliegehalte is voornamelijk verzadigd en draagt bij aan de rijke smaak van valledelsole.nl kokosmelk . De vetzuursamenstelling van kokosroom maakt het een ideaal zuivelvrij alternatief. Het is ook een populaire bron van eiwitten. Hoewel het geen ideale melkvervanger is, is kokosmelk een heerlijk alternatief voor koekaas.

kokosmelk

Naast het gebruik van kokosmelk als kooksurrogaat, wordt het ook in dranken gebruikt. Vanwege het verkoelende effect op het gehemelte kan het worden gebruikt om zuivel in recepten te vervangen. Het bevat 48 gram vet per kopje, maar kan van merk tot merk verschillen. Het is het beste om het bij een onbewerkte, ongezoete variant te houden. Als je geen zin hebt om je eigen kokosmelk te maken, kun je kant-en-klare versies kopen in natuurvoedingswinkels.

De meeste merken kokosmelk specificeren niet het percentage kokosnoot tot water. Gelukkig kun je caloriearme en biologische varianten vinden, als je het etiket maar goed leest. De verhouding kokos-water is een cruciale factor in de kwaliteit van kokosmelk, zoals te zien is aan het vetgehalte. Ondanks de toegevoegde calorieën is kokosmelk een geweldige koffiemixer. Als je een ketogeen dieet volgt, is kokosmelk een goede keuze.

Informatie over dit onderwerp: valledelsole.nl