Waarom Kopen bij een Lambda-Sensor?

Grace Herrera 0

Waarom Kopen bij een Lambda-Sensor?

De lucht of de lambda-sensor is een noodzakelijk onderdeel van de uitrusting voor elk voertuig. Ze zijn ontworpen voor het detecteren van de toestand van de zuurstof in de uitlaat systeem van uw voertuig. Het toezicht op de inname van lucht en helpt u bepalen of uw voertuig is gestart en het starten van soepel of niet. Het controleert ook de uitstoot van uw auto uitlaat en detecteert de hoeveelheid onverbrande zuurstof aanwezig is in het systeem.

De reden achter de noodzaak om een ​​lucht- of een lambdasonde te kopen, is om de toestand van de motor, de brandstof en het uitlaatsysteem te controleren. Deze sensoren meten de druk van de zuurstof in de uitlaatgassen van uw auto. Als deze te veel of te weinig wordt geladen, kan de motor in gevaar komen door een storing. Als er een tekort is, kunt u problemen ondervinden zoals een defect aan het koelsysteem, oververhitting, motorstoring en overmatige trillingen. Daarom is een lambdasonde een essentieel onderdeel van de uitrusting.

Bij het kopen van een lambda-sensor, is het belangrijk om te begrijpen wat de functies en waar het voor gebruikt wordt. Kortom, de sensor is gebruikt voor het bewaken van het niveau van de zuurstof in uw voertuig uitlaat systeem. Het waarschuwt u voor alle schade die optreedt aan de binnenkant van de uitlaat systeem.

Als het zuurstofniveau in de uitlaatgassen van uw auto onder het vereiste niveau ligt, wordt u gewaarschuwd met een waarschuwingsbericht. Tegelijkertijd, als het boven het vereiste niveau ligt, zal het u vertellen dat de prestaties van uw voertuig zijn aangetast. Om dit te voorkomen, moet u er altijd voor zorgen dat het zuurstofniveau in de uitlaat van uw auto niet lager is dan het vereiste niveau. Wanneer het te veel of te weinig wordt geladen, worden de prestaties van uw auto ook negatief beïnvloed.

Als het gaat om het beheersen van koolmonoxide, de belangrijkste oorzaak is de onjuiste installatie van de katalysator. Dit is een reden waarom je nooit moet installeren de katalysator voor uw auto-uitlaat. De katalysator fungeert als een uitlaat controle apparaat en voorkomt de vorming van koolmonoxide in het uitlaat systeem. Echter, sommige auto ‘ s hebben een defect, waarbij de katalysator van het niet uitvoeren van haar functioneren en filtert de schadelijke gassen. Ze staan bekend om het veroorzaken van schadelijke gassen is voor de mens en kan leiden tot schade aan uw motor.

Als het gaat om de aanschaf van de lambdasonde, moet u ervoor zorgen dat het systeem dat u aanschaft de juiste installatie van de katalysator heeft. en dat u kiest voor een betrouwbare fabrikant. U moet ervoor zorgen dat de lambdasonde die u kiest, aan al uw eisen voldoet op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid, prestaties, veiligheid en duurzaamheid.