Wat is Alle Shea?

Grace Herrera 0
helemaal shea

Sheaboter is voornamelijk een vet afkomstig van de sheaboom van de Afrikaanse sheaboom.

Als het rauw is, is het erg bleekgeel, met lichtere, bewerkte vormen die iets donkerder en minder romig van kleur zijn. Het is meestal geel gekleurd, maar het kan ook blauw worden geverfd met borutu-zaadolie of boutolie, terwijl pure chocolade de hoogste kleur zou hebben. Het wordt gebruikt in schoonheidsproducten zoals lotions, zalven of bodylotions.

Shea boter werd voor het eerst gebruikt door de slaven in Afrika, want het was zo zacht. Hoewel het niet volledig eetbaar is, het is op grote schaal beschikbaar als een crème, waardoor het een uitstekend alternatief voor de dure en hoge kwaliteit van de vetten die worden gebruikt voor koken, maar die hebben de neiging om uit te harden na enige tijd.

De beste manier om het gebruik van Shea Boter is een bad, vooral als je last hebt van een verkoudheid of andere lichamelijke pijn. Na dat, kunt u het toevoegen in je lichaam, massage oliën. Dit type body massage olie heeft de neiging om zeer zacht, waardoor de huid te ontspannen, en kunnen verlichten van pijnen en pijnen zonder schade te veroorzaken. U kunt ook gebruik maken van de zeep die u kunt toevoegen aan uw bad water.

Er zijn verschillende soorten Shea Butter die je kunt kopen bij je plaatselijke gezondheidswinkel.

Het kan worden gesmolten en aan elke soort lichaamszeep worden toegevoegd, of als spread voor voedsel. Het is niet nodig om het te smelten, omdat de vaste vorm volkomen veilig is om te consumeren, hoewel het wel een bittere smaak heeft. Het is een goed alternatief voor plantaardige olie, maar je moet wel oppassen dat je er niet te veel van in je mond krijgt.

Als je op zoek bent naar een manier om de natuurlijke vetten in je dieet te vervangen die langzaam je gezondheid vernietigen, dan is Shea Butter misschien wel de oplossing die je zoekt. Zowat elke voedingsstof die we nodig hebben, is afkomstig van gezonde vetten, inclusief essentiële vetzuren en omega-3 vetzuren. Ze zijn essentieel voor het goed functioneren van het lichaam, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat ons lichaam traag wordt als we er niet genoeg van eten. Om het vet te vervangen dat verloren is gegaan door het eten van junkfood en sedentair zijn, voegt u wat toe aan uw lichaamsmassages en badwater en lichaamscrèmes.

Als je besluit om te beginnen met het gebruik van helemaal shea Boter op een regelmatige basis, moet u er zeker van zijn dat u alles lezen de etiketten op de verschillende producten die dit bevatten. Sommige producten hebben een extra toevoegingen, die kan leiden tot verdere schade aan uw lichaam. Lees altijd het etiket voor gebruik van alle producten die bevatten Shea. En altijd contact op met uw arts voordat u begint een nieuw programma van het gewichtsverlies of met behulp van de eventuele supplementen.