Wat is nepvlees?

Grace Herrera 0

Glutenvrij vlees

Wat is nepvlees?

Bedrieglijk bestempeld als "nepvlees", "nepkazen", "nepvlees en schokkerig", "kunstmatige kaas". Dit zijn de termen die je de hele tijd hoort noemen als je kijkt naar de glutenvrije wereld. Het is gemakkelijk in te zien hoe sommige mensen door deze labels kunnen worden opgenomen, omdat ze geen idee hebben wat ze zijn of hoe ze zijn gemaakt. Het is een feit dat glutenvrij eten er niet zo uit hoeft te zien. U kunt ingrediƫnten zoals groenten, kruiden en granen gebruiken om een heerlijk product te maken dat net zo goed smaakt als het echte werk.

Glutenvrije vleesalternatieven zijn er in vele vormen glutenvrij vlees jumbo. Fake jerky is een populair alternatief, aangezien het een dry-cut versie is van de meer gebruikelijke "graatloze, huidloze" stijl. Veel bedrijven maken hun eigen namaakspek, ham en salami, zodat de textuur dichter bij de originele, allemaal natuurlijke bronnen komt. Echt spek kan ook worden gebruikt, hoewel het vocht mogelijk niet helemaal gaar is, aangezien het al in reepjes is gesneden. Er zijn verschillende opties voor "vleesachtige" snacks en sandwiches, zonder verborgen ingrediƫnten.

Er zijn ook tal van manieren om andere natuurlijke eiwitbronnen te gebruiken. Zo worden bijvoorbeeld gedroogde bonen, erwten, noten, eieren en tofu gemakkelijk opgenomen in je glutenvrije eetplan. Als u probeert af te slanken of meer lichaamsbeweging krijgt, overweeg dan om eiwitpoeders op basis van soja, pindakaas, tarwegras en / of gekiemde granen in uw fitness- en dieetplannen op te nemen. Ongeacht hoe u ervoor kiest om van uw maaltijden te genieten en deze te bereiden, u zult zich beter voelen wetende dat wat u consumeert echt een vorm van natuurlijk vlees is – vrij van gluten en andere allergenen.

Voor meer informatie klik je hier: CoolToMeatYou.nl